(Poistunut julkaisusta)

Analyst Intern, DCM -trainee
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun. 

 

Vahvistamme nyt Markets-liiketoimintaamme Helsingissä Analyst Intern, DCM -traineella!

 

Analyst Intern, DCM -trainee


Tehtävässä toimit DCM-tiimin (Debt Capital Markets) jäsenenä OP:n toteuttamissa markkinaehtoisissa velkatransaktioissa ja myyntityössä, sekä autat tiimiä markkinointimateriaalien valmistelussa. DCM-transaktiot pitävät sisällään mm. joukkovelkakirja- ja vaihtovelkakirjalainat sekä hybridit.

 

Trainee-roolissa avustat Suomen johtavia asiantuntijoita vaativien DCM-asiakasmateriaalin valmistelussa. Materiaali käsittää sekä myynti- että transaktiokohtaisen materiaalin. Osallistut myös projekteihin ja myyntiin liittyviin mallinnuksiin ja arvonmäärityksiin sekä tuet DCM-tiimiä transaktioiden toteuttamiseen.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit


Olet työtavoiltasi analyyttinen ja järjestelmällinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Ihmisenä olet energinen, oppimiskykyinen ja kunnianhimoinen ja sinulta löytyy myös hyvät tiimityöskentelyvalmiudet. Haluat palavasti oppia uutta ja edetä urallasi, lisäksi motivoidut tuloksien saavuttamisesta työssäsi. Sinulla on yrittäjähenkinen asenne työntekoon ja myynnillistä pelisilmää. Toivomme, että sinulla on vahva kiinnostus pääomamarkkinoita kohtaan ja näet sen tulevaisuuden alanasi.


Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaativat traineelta joustavuutta, omatoimisuutta, aloitteellisuutta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä – ne myös kehittävät edellä mainittuja ominaisuuksia sekä ymmärrystä pääomamarkkinoiden toiminnasta. Vastuullisen liiketoiminnan merkityksen kasvaessa katsomme eduksi vastuullisen rahoittamisen periaatteiden tuntemisen.

 

Olet joko valmistunut tai korkeakouluopintojesi loppusuoralla. Edellytämme aiempaa työkokemusta investointipankista tai konsulttitoimistosta. Sinulla on hyvä Office-tuotteiden osaaminen, erityisesti Excel ja Powerpoint. Blomberg terminaalin osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englanninkielen taitoa.


Muutama sana meistä…

 

DCM-tiimi tarjoaa sekä oman että vieraan pääoman ehtoisia rahoituspalveluita pääasiassa yritysasiakkaille. OP on Suomen johtavia DCM transaktioiden järjestäjiä sekä transaktioiden määrällä että arvolla mitattuna, ja sillä on pitkät perinteet velkapääomamarkkinoilla.

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

 

Analyytikko-traineena pääset työskentelemään voimakkaasti kasvavien pääomamarkkinoiden ytimessä ja saat erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi. OP:lla on erittäin vahva markkina-asema, joten saat kattavan kuvan suomalaisista pääomamarkkinoista ja pääset ainutlaatuiseen oppimisympäristöön. Trainee-jakso antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa kasvuasi finanssialan kirkkaimmaksi tähdeksi.


Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk. 

 

Näin hakuprosessimme etenee:

 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä.
  • Jatkoon valitut henkilöt kutsumme haastatteluihin. Valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä.
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa! 

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Jani Koivula (jani.koivula@op.fi) 23.10 klo. 9.30-10.30

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.