(Poistunut julkaisusta)

Analysaattorityönjohtaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Porvoon ja Naantalin jalostamot muodostavat yhdessä Nesteen Suomen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, 1200 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin. 

Etsimme Porvoon jalostamon omaisuudenhallintaan 

Analysaattorityönjohtajaa 

vakituiseen työsuhteeseen. 

Analysaattorityönjohtajana vastaat Porvoon jalostamon kaikkien tuotantolinjojen online-analysaattoreiden/järjestelmien sekä kaasunilmaisimien (kiinteiden ja henkilökohtaisten) käytettävyydestä varmistaen jalostamon luotettavan käynnin ja turvallisuuden. Toimit esimiehenä ryhmäsi analysaattoriasentajille. Sinulla on vastuu päivittäisen kunnossapidon, ennakkohuoltojen, huoltokorjaustöiden sekä erilaisten seisokkitöiden läpiviennistä. Osallistut aktiivisesti analysaattorilaitteiden ja -järjestelmien sekä kaasunilmaisimien kehitys- ja muutoshankkeisiin ja vastaat niiden käyttöönotosta. Vastaat Porvoon jalostamon tuotantolinjojen analysaattoritöiden turvallisesta, laadukkaasta ja tehokkaasta toteutuksesta ennustavan, ennakoivan ja korjaavan kunnossapidon toimin. Varmistat tehtyjen töiden laadukkaan raportoinnin kunnossapitojärjestelmään. 

Tehtävässä korostuu tiivis yhteistyö ulkoisten (myös kansainvälisten) ja sisäisten sidosryhmien sekä oman tiimin välillä. Avuksi tehtävään tarjoamme useiden automaatioalan huippuosaajien tuen sekä osaavat kollegat tuotantolinjojesi muilta ammattialoilta. 

Hakijoilta edellytämme automaatiotekniikan insinööritutkintoa tai vastaavaa koulutusta. Aikaisempi työkokemus teollisuuden Online analysaattorilaitteista ja -järjestelmistä, kenttäinstrumentoinnista tai automaatiojärjestelmistä sekä esimiestyöstä katsotaan eduksi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa innostusta esimiestyötä kohtaan. Toimit tavoitteellisesti ja kannustat myös tiimisi toimimaan asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat keskeisiä tekijöitä. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa sekä tinkimätöntä turvallisuusasennetta! 

Tässä tehtävässä pääset kehittämään johtamistaitojasi sekä teknistä osaamistasi haastavien online analysaattorilaitteiden ja -järjestelmien sekä kaasunilmaisintekniikan parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan jatkuvasti kehittyvällä teollisuuden alalla. 

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Maintenance Manager Jari Ala-Nikkola p. 050 458 2528 tai jari.ala-nikkola@neste.com 

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivuiltamme www.neste.com/urameillä.  Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 18.3.2018.  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!