(Poistunut julkaisusta)

Analysaattoriasentaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Arvostatko osaavia, sitoutuneita ja hyviä työkavereita? Kollegoita, jotka arvostavat toisiaan ja jakavat tietoa tiimissä? Nesteellä tuemme toisiamme ja meillä on rehellinen ja avoin ilmapiiri. Meillä on huippu ihmisiä työkavereina ja olemme aina valmiita toivottamaan uuden kollegan osaksi työyhteisöämme.

Parhaillaan etsimme Porvoon jalostamolle

Analysaattoriasentajaa

vahvistamaan kunnossapitotoimintojamme.

Ydinosaaminen ja tehtävät

Analysaattoriasentajana pääset työskentelemään haastavan ja monipuolisen laitekannan kanssa koko Porvoon jalostamon alueella. Laitekanta sisältää mm. ympäristö-, henkilöturvallisuus- ja tuoteanalysaattoreita. Tehtäviin kuuluvat laitteiden ennakkohuollot, vianetsinnät ja laitteiden korjaukset. Jatkuvasti uusiutuva laitekanta pitää työn mielenkiintoisena ja pääset online -analytiikan aallonharjalle.

Tehtävää leimaa monipuolinen tekniikka, vastuulliset työtehtävät sekä positiivinen yhdessä tekemisen meininki. Töitä meillä tehdään tyypillisesti pareittain tai pienryhmissä ja kevyemmät työt itsenäisesti. Työympäristönä Porvoon jalostamo on vähintäänkin uniikki, laitekanta ulottuu aina 70-luvulta tähän päivään. Osaavat kollegat, eri alojen asiantuntijat ja työnjohtajat pitävät huolen, että sinulla jatkuvasti tarvittava tuki käytettävissä.

Menestyksen avaimet tehtävään

Edellytämme tinkimätöntä turvallisuusasennetta sekä määrätietoista ja oma-aloitteista työskentelytapaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta tai analysaattoreiden parista, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet hakijat! Lisäksi arvostamme teknistä osaamista, kokemusta ja aitoa halua oppia uutta.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden osallistua tekniikaltaan monipuolisen tuotantolaitoksen kunnossapitotehtäviin yhdessä innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön kanssa. Lisäksi Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Kattavien henkilökuntaetujen ja vakaan työyhteisön lisäksi palkkausjärjestelmämme perustuu osaamiseen, jolloin sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa tulevaan palkkakehitykseesi. Aloituspalkka on neuvoteltavissa ja se määritellään perustuen aikaisempaan kokemukseesi ja osaamiseesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hakuajan puitteissa Analysaattorityönjohtaja Jarno Nieminen 050 458 2689 tai jarno.nieminen@neste.com.

Hakuaika päättyy 19.5.2019. Liitä hakemukseen ansioluettelo, saatekirje ja palkkatoive.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tullaan tekemään tämän suostumuksella myös turvallisuusselvitys.