Ammattitaitoisia tekijöitä siltojen pinnoitukseen
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2021

Oletko kerryttänyt itsellesi kokemusta siltatöistä, vedeneristyksestä tai bitumikermin käytöstä? Miltä kuulostaisi uusi työ siltojen pinnoituksen parissa, missä toimintakenttänäsi olisi koko Suomi?

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoisia tekijöitä siltojen pinnoitukseen. Asuinpaikallasi ei ole väliä, sillä työ on liikkuvaa: työkenttänäsi toimii koko Suomi, ja työ sisältää näin ollen paljon matkustamista. Saat yrityksen auton käyttöösi, ja majoitukset työmatkojen aikana tapahtuu hotelleissa.

Toivomme sinulta löytyvän aiempaa kokemusta siltatöistä, vedeneristyksestä sekä bitumikermin hitsauksesta. Lisäksi taskustasi olisi hyvä löytyä työturva-, tulityö-, tieturva-, rataturva- ja mustatulityökortit sekä siltojen vedeneristyspätevyys; mikäli täyttä suoraa ei vielä ole, toivomme sinun olevan valmis päivittämään korttimäärääsi. Työ on hyvin itsenäistä, joten omaathan myös itsenäisen työotteen!

Työt alkavat kevään aikana, ja töitä on tarjolla aina pakkaskeleihin saakka. Työsuhde solmitaan sinun ja Amikon välille.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen verkkosivuillamme www.amiko.fi pikimmiten ja nappaa itsellesi uusi työpaikka! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1440457
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Seinäjoki, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Tampere, Vaasa, Oulu, Kuopio, Lahti, Pori, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa, Turku