(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoisia suurtalouskokkeja Korkeasaareen
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018
Korkeasaari etsii nyt kauttamme

SUURTALOUSKOKKEJA

Kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työsuhde on määräaikainen kausityö alkaen toukokuun alussa ja kestäen syyskuun loppuun.

Työtehtäviisi tulevat kuulumaan monipuoliset suurtalouskokin tehtävät. Vastaat lounasravintolan (seisova pöytä/buffet) ja henkilökuntaravintolan toimivuudesta. Hallitset esim. seisovan pöydän siistinä pitämisen ja kiinnität huomiota tarjoilun visuaaliseen ulkonäköön kiireisessä ympäristössä. Olet tekijä tyyppi ja emännöit oikealla otteella.

Menestyt työtehtävässäsi hyvin, mikäli omaat alan koulutuksen, työkokemuksen ja motivoituneen asenteen työntekoon.
Työskentelet tehokkaasti, ruoanlaitto on sinulle helppoa ja pystyt toimimaan itsenäisesti ja vastuullisesti. Sinulla on vahva visio, mitä hyvä ruoka on ja miltä sen kuuluu näyttää. Omaat joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon, tartut työtehtäviin oma-aloitteisesti ja sinulla pysyy langat käsissäsi myös kiireen keskellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan Korkeasaaren erittäin mielenkiintoiseen työympäristöön.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 31.3.2018. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107 iisu.viinikainen@hpheimo.fi