Ammattitaitoisia siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt ammattitaitoisia SIIVOOJIA uuteen asiakaskohteeseemme Imatralle

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat ylläpitosiivouksesta uudessa alkavassa asiakaskohteessamme. Tässä asiakaskohteessamme työtä on tarjolla aamu- tai iltavuoroina viikon jokaisena päivänä. Tässä tehtävässä sinulle kertyisi viikossa 20-30 työtuntia. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa toukokuussa 2019.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään muutaman vuoden työkokemusta siivoustyöstä sekä laitoshuoltajan tutkintoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Suomen kielen osaaminen on tehtävän suorittamisen kannalta välttämätöntä. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa ja oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemistasi työkohteeseen. Ennen työsuhteen solmimista valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kykyä ja vastuuta ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita eri asiakaskohteissa. Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 28.2.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1223290
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Imatra