(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoisia rakennustyöntekijöitä kesätöihin
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019

Haemme asiakasyrityksillemme ammattitaitoisia RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ kesäkaudelle 2019 määräaikaisiin työtehtäviin Keski-Suomen alueelle. Etsimme reippaita, motivoituneita ja omatoimisia henkilöitä, jotka osaavat toimia rakennustyömaalla. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi aiempaa rakennuskokemusta omaavalle opiskelijalle, tai väliaikaista työsuhdetta kaipaaville ammattilaisille.

Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työmaalle pääsyyn, ja omakustanteisia työturvakoulutuksia järjestetään toimistollamme joka torstai. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja palkkaus kokemuksen perusteella kuitenkin vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Rennon ilmapiirin ja hyvän työporukan lisäksi Sihti tarjoaa työntekijälle täsmällisen palkanmaksun ja hyvät työvarusteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Salminen 050-4444428. Laita rohkeasti hakemusta tulemaan tai tule pistäytymään toimistollamme Kolmikulmassa (os. Puistokatu 2-4, sisäänkäynti Ilmarisenkadun ja Kalevankadun kulmauksessa).