(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoisia MIG/MAG ja TIG hitsaajia
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018
Peikko Finland Oy
Peikko Finland Oy
Peikko on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja sertifioitua tuotantoa 7 maassa. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 188 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 700 ammattilaista. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy ja sen palveluksessa on noin 250 henkeä. Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa.
Toimenkuva
Haemme kokemuksen omaavia MIG/MAG- ja TIG- hitsaajia Peikko Finland Oy:lle Lahteen. Työ on pidempi määräaikainen työsuhde ja mahdollisuus jopa vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä hitsataan paljon eripaksuista materiaalia joka on pääasiassa mustaa rautaa. Työ on vuorotyötä ja paikat täytetään heti sopivien osaajien löydyttyä. Tehtävä alkaa VMP Varamiespalvelun kautta mutta tarkoitus on löytää pitkäaikaisia työntekijöitä jotka vakinaistuvat asiakkaamme omille kirjoille.
Odotamme sinulta
Kokemusta alalta, piirustusten lukutaito, valmius vuorotyöhön, suomenkielen taito ja kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin ryhmässä.
Muut tiedot
Myös keikka-/ projektityöntekijät käy. Asunto järjestetään tarvittaessa.

Kiinnostuitko ja haluaisit olla osana isoa kansainvälistä yritystä. niin älä jää odottamaan viimeistä hakupäivää vain täytä hakemus www.vmp. fi ja soita 03-873200. Toimithan pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien osaajien löydyttyä.
Kesto
6-12kk/ Mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2018 mennessä.