(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoisia MIG/MAG ja TIG hitsaajia
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018
Peikko Finland Oy
Betoniliitosten ja liittopalkkien asiantuntijana vuodesta 1965 lähtien toiminut Peikko tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat helpottaa ja nopeuttaa rakennusprosessiaan ja tehdä siitä turvallisemman. Peikko on yksi eniten tutkimukseen ja kehitykseen sijoittavista toimijoista alallaan. Peikko Finland kuuluu Peikko Groupiin, josta voit lukea lisää konsernin englannin kielisiltä sivuilta osoitteesta www.peikko.com. Peikko Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1000 henkeä. Suomessa Peikon palveluksessa on noin 250 henkeä. Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa. Tuotteita valmistetaan Suomen tehtaiden lisäksi myös Liettuan, Kiinan, Saksan ja Slovakian moderneissa ja tehokkaissa tuotantoyksiköissä. Peikolla on myös pienemmät tehtaat USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saudi-Arabiassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.
Toimenkuva
Haemme kokemuksen omaavia MIG/MAG- ja TIG- hitsaajia Peikko Finland Oy:lle Lahteen. Työ on pidempi määräaikainen työsuhde ja mahdollisuus jopa vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä hitsataan paljon eripaksuista materiaalia joka on pääasiassa mustaa rautaa. Työ on vuorotyötä ja paikat täytetään heti sopivien osaajien löydyttyä. Tehtävä alkaa VMP Varamiespalvelun kautta mutta tarkoitus on löytää pitkäaikaisia työntekijöitä jotka vakinaistuvat asiakkaamme omille kirjoille.
Odotamme sinulta
Kokemusta alalta, piirustusten lukutaito, valmius vuorotyöhön, suomenkielen taito ja kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin ryhmässä.
Koulutus ja työkokemus
Alan koulutus katsotaan selväksi eduksi mutta arvostamme enemmän työkokemusta.
Muut tiedot
Myös keikka-/ projektityöntekijät käy. Asunto järjestetään tarvittaessa.

Kiinnostuitko ja haluaisit olla osana isoa kansainvälistä yritystä. niin älä jää odottamaan viimeistä hakupäivää vain täytä hakemus www.vmp. fi ja soita 03-873200. Toimithan pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien osaajien löydyttyä.
Kesto
6-12kk/ Mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2018 mennessä.