(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoisia leipureita Turkuun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019Työn kuvaus:
  Etsimme leipomoteollisuuden asiakkaallemme Turkuun reippaita ja työhön tarttuvaa leipureita, jolla on jo kokemusta leipomotyöstä. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa (tarpeen vaatiessa myös iltavuorossa) ja työpaikka sijaitsee Turussa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.
 
Toivomme sinulta leipomoalan koulutusta ja aiempaa kokemusta leipomo- tai elintarviketeollisuuden tehtävistä. Lisäksi tehtävissä tarvitaan reipasta työotetta, näppäryyttä, rutiiniensietokykyä ja hyvää asennetta työntekoon. Työ vaatii hyvää peruskuntoa, sillä se on jonkin verran fyysistä. Työohjeiden ymmärtämiseksi odotamme hyvää suomen kielen taitoa. Leipomotyö edellyttää hygieniapassia.
 
Tehtäviisi kuuluu leipomotuotteiden valmistusprosessiin osallistuminen tuotannon eri vaiheissa.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä oman alasi tehtäviin paikallisessa leipomoalan yrityksessä ja TES:in mukaisen palkkauksen. Työ on alkuun kiireisen sesongin mittainen määräaikaisuus, mutta reippaalla ja tehokkaalla työntekijällä on hyvät mahdollisuudet pidempäänkin työsuhteeseen.
 
Hae tehtävää viimeistään 14.1.2019. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Leipuri / Sesonki 2018


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Vilma Hyvönen, 0406216202


Toimipaikka:  Turku