(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoisia koulusiivoojia Itä-Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Tule meidän remmiin mukaan!  <3

 

Oletko henkeen ja vereen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy hyppysissä niin siivousvälineet, kuin älypuhelinkin? ENTÄS, miltä kuulostaisi merkityksellinen työ kouluympäristössä, jossa oman työn tulos on merkityksellinen? Etsimme nyt ahkeraakin ahkerampaa ja

 

OSAAVAA KOULUSIIVOOJAA ITÄ-HELSINKIIN

 

vakituiseen työsuhteeseen. Kohteita meiltä löytyy akselilla Puotila-Mellunmäki. Töiden touhussa ollaan pääasiassa koulujen aukioloaikoina, joten työpäivät sijoittuvat arkipäiviin maanantaista-perjantaihin klo. 6.00-18.00 välille. Pyrimme olemaan työnantajana joustavia, jonka takia saat mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihisi. Koululaisilla on muutaman kerran vuodessa myös lauantaisin koulupäiviä, joten varauduthan myös viikonlopputyöhön tilanteen niin vaatiessa. Työtunnit ovat 7,5h/pv = 37,5h/vko. Lasten kanssa työskennellessä, valittujen henkilöiden tulee luonnollisesti toimittaa meille rikosrekisteriote. Palkkaus tehtävässä on KIPA TES PL 3 11,20€/h (noin. 1803€/kk) mukainen. Työn aloitus on heti. 

 

Me vaadimme paljon...

 

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaallemme laadukasta jälkeä. Tästä syystä odotamme sinulta, rautaiselta ammattilaiselta vähintään 3-vuoden työkokemusta puhtaus-alalta tai vastaavaa koulutusta. L&T: llä siivoojan työhön kuuluu paljon muutakin, kuin pölyjen pyyhintä. Toimit nimittäin L&T: n kiertotalouden lähettiläänä, joka pitää huolta lattioista, katoista ja ihmisistä niiden välillä. Tärkeimpiä työvälineitäsi on positiivinen ja reipas asenne siivoustyötä kohtaan, sillä työsi tulos on merkityksellinen. Kouluympäristössä sinulla tulisi olla tietenkin asiallinen ja positiivinen ulosanti, sillä haluathan näyttää hyvää esimerkkiä koululaisille. Pärjätäksesi kommunikointi- ja asiakaspalvelutilanteissa sinulla tulisi olla vähintään tyydyttävä suomen kieli - muista kielistä on toki etua. Itseohjautuva ja motivoitunut asenne ovat valttikorttejasi, joten olethan myös persoonaltasi toimeentarttuva tyyppi, joka ei hätkähdä pienistä.

 

Mutta tarjoamme vielä enemmän...

 

*Työehtosopimuksen mukaisen palkan.

*Kannustavan esimiehen, sekä kunnollisen perehdytyksen nykyaikaisilla välineillä. Lisäksi pääset kouluttautumaan säännöllisesti aina talon tarjonnan mukaan!

*Työterveyshuolto on meillä jo normaaliakin parempi, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys, josta saat mm. korvattuna kaikki lääkärin määräämät, Kela-korvattavat lääkkeet.

*Vapaa-ajallasi voit hyödyntää esimerkiksi alennuksia kuntosalijäsenyyksistä eripuolilla pääkaupunkiseutua taikka hierontaetuja - sillä haluamme että voit hyvin!

*Pääset henkilökuntakerhomme jäseneksi, jossa pääset käsiksi alennettuihin tapahtumalippuihin, sekä liikunta- ja kulttuuriseteleihin

*Tärkeimpänä saat tilaisuuden rakentaa itsesi näköisen urapolun meillä ja pääset kehittämään itseäsi. L&T:llä nostetaan mielellään omasta porukasta osaajia vaativimpiin tehtäviin! Vai kiinnostaako sinua kouluttautuminen oppisopimuksella? Meillä se onnistuu! 

 


VOISITKO SINÄ OLLA MEIDÄN UUSI TIIMILÄINEN?

Hienoa! Naputtele hakemusta tulemaan hakulomakkeella, sillä täytämme paikat heti sopivien tyyppien löydyttyä! Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta lähetetyt hakemukset.