(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoisia kokkeja keikkatyöhön Saarijärvelle
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Hei KOKKI, haluatko työskennellä joustavasti, monipuolisesti ja olla oman työvuorolistasi kuningas? Meillä Baronalla se on mahdollista!

Etsimme osaavia kokkeja keikkatöihin Saarijärven alueelle. Haussa on tyyppejä, joilta löytyy vähintäänkin tutkinto keittiöpuolelta, ja aiempi kokemus kentältä luetaan ehdottomasti eduksesi! Alan ammattilaisena tiedät varmasti jo, mitä keittiössä työskentely vaatii, joten eiköhän keskitytä siihen, mitä me voimme sinulle tarjota:

Baronalla työskentely tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä joustavasti. Homma toimii siten, että sinulle tarjotaan kirjava valikoima työvuoroja, ja sinä valitset niistä itsellesi parhaiten sopivat. Teet töitä juuri silloin kun haluat ja juuri siellä missä haluat.

Keikkailu sopii kokille, joka on kiinnostunut kartuttamaan kokemustaan joustavasti ja monipuolisesti eri paikoissa ja joka tarttuu muitta mutkitta töihin myös itselleen uusissa ympäristöissä. Ja ken tietää: yksittäinen keikka saattaa poikia sinulle myös pidempiaikaisen työpaikan!

Aimo annos osaamista ja intoa erilaisiin työvuoroihin - ennen kaikkea näitä asioita me sinulta toivomme.

Jos olet hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksen alla olevasta linkistä. Toivomme kuulevamme sinusta pian!