(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoisia Kirvesmiehiä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

Oletko rakennusalan ammattilainen, ja etsit työtä monipuolisista kirvesmiestehtävistä?

Haemme nyt ammattitaitoisia ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä KIRVESMIEHIÄ asiakkaallemme Kuopioon kevään ja kesän urakoihin.

Työtä on tarjolla erilaisissa rakennusalan sisävalmistustöissä ja tilamuutoksissa, kuten väliseinien rakentamisessa, listoituksessa ja levytyksissä sekä muissa projekteissa. Oikeanlaisen henkilön löytyessä ja työkannan säilyessä hyvällä tasolla on myös vakinaistuminen asiakasyritykseemme mahdollista. Työskentelet arkisin kokoaikaisesti klo 7–15.30 välillä.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava sekä työssäsi ahkera – asenne ratkaisee. Tehtävä edellyttää sinulta vahvaa työkokemusta ja ammattitaitoa erilaisista talonrakennustöistä sekä itsenäisestä työskentelystä. Työssäsi tarvitset erinomaista fyysistä kuntoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. B-ajokortti sekä oma auto ovat eduksesi. Jos sinulla on ruista ranteessa ja intoa työntekoon, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Olisiko tämä työ sinua varten? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveen. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat mahdollisimman pian.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa asiakasyrityksessämme.

Personalhuseet on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.