(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoisia kiinteistönhoitajia Vantaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Haemme nyt ammattitaitoisia KIINTEISTÖNHOITAJIA Vantaalle 

Työtehtäviisi kuuluu asuintalojen monipuoliset ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävät ulko- ja sisätiloissa. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 6-16 välille, mutta olet valmis myös tekemään päivystystyötä sekä satunnaisia viikonlopputöitä. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta kiinteistönhoidon teknisten palveluiden tehtävistä.  Kiinteistöhuoltoalan perustutkinto tai vastaava tehtävään soveltuva tutkinto katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää koneajotaitoa, B-ajokorttia, hyvää peruskuntoa ja eriomaista asiakaspalveluosaamista sekä timityöskentelytaitoa. Lisäksi pidämme tehtävän suorittamisen kannalta vahvuutena sähköisten huoltokirjojen (mm. Tampuuri) tuntemusta. Kiinteistönhoitajan työ on ISS:llä monipuolista, vaihtelevaa ja vastuullista.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Kiinnostuitko? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.3.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -