(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoisia kalusteasentajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018

Onko kalusteasennukset sinulle tuttua puuhaa ja kaipaatko kenties lisätienestiä muun työn oheen? Nautitko itsenäisestä ja tarkkuutta vaativasta työstä? Tervetuloa Personalhusetille!

Etsimme nyt motivoituneita ja kokeneita KALUSTEASENTAJIA Pohjois-Savon alueelle.

Työ on keikkaluonteista ja työn kesto vaihtelee projektin laajuuden mukaan. Työtehtäviin kuuluvat laadukkaiden Suomalaisen kalustevalmistajan keittiökalusteiden sekä liukuovisysteemien asennukset.

Arvostamme työntekijässä omatoimisuutta, vastuullisuutta sekä ripeää työskentelytyyliä laadusta tinkimättä. Työ vaatii aiempaa osaamista, joten onhan sinulle kertynyt jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Koulutuksesta on myös hyötyä, mutta tärkeintä on käytännön osaaminen. Työturvallisuuskortti on välttämätön. 

Olisitko sinä meidän uusi työntekijä? Tervetuloa iloiseen joukkoomme ja joustavaan työyhteisöön. Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si, jossa kerrot aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Mielellämme kuulemme millaisista rakennus - ja asennustöistä sinulla on jo kokemusta! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja työtä on tarjolla aina asiakkaan tilausten ja tarpeiden mukaan.

Mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää, voit tiedustella lisää Miia Tarvaiselta p. 050 362 3984/ miia.tarvainen@personalhuset-sg.com.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.