(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoisia hitsaajia
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Härmään ammattitaitoisia hitsaajia konepajalle.

Hitsattava materiaali on mustaa rautaa ja noin 6-50 mm paksuista levyä. Voimassaolevat hitsausluokat (135, 136) katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Luokat kuitenkin hitsataan työsuhteen alussa, joten valmius niiden suorittamiseen tulee olla.

Toivomme sinulta tarkkuutta ja huolellista asennetta työtä kohtaan. Tulet toimeen porukassa ja olet oma-aloitteinen. Sinulle on tärkeää, että työsi jälki on hyvää. Asenne ratkaisee paljon!

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille määräajan jälkeen. Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa. Asiakas toimii keskiraskaan ja raskaan konepajateollisuuden parissa.

Lähetä hakemuksesi meille pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja:
Henkilöstökoordinaattori Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: hitsaaja, hitsaus, luokkahitsaaja, kokoaikatyö, 2-vuorotyö