(Poistunut julkaisusta)

AMMATTITAITOISIA AUDITOIJIA
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018
Asiakasyrityksemme on kansainvälisesti merkittävä sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluita tarjoava yritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta sekä pitkäaikaisia asiakkaita ympäri maailman. Etsimme heille nyt osaajia nimikkeellä

AMMATTITAITOISIA AUDITOIJIA

Oletko toiminut aiemmin teollisuuden laatujärjestelmien auditointiprosesseissa? Omaatko taustaa laatumaailmasta ja haluaisit laajentaa osaamistasi auditointeihin? Haluamme kuulla sinusta lisää!

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta auditoinneista ja arvostamme olemassa olevia pätevyyksiä prosessien toteutukseen. Asiakasyrityksemme tarjoaa tarvittaessa lisäkoulutusta ja mahdollistaa joustavan työskentelyn. Tehtävä sijaitsee pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella ja työ on projektiluontoista asiakkuuksista ja prosesseista riippuen. Tehtävä soveltuu siis hyvin myös valittavien henkilöiden muiden projektien tai yrittäjyyden yhteyteen.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - AMMATTITAITOISIA AUDITOIJIA. Tiedusteluihin vastaa sähköpostitse konsulttimme Henri Kiiskilä (henri.kiiskila@temp-team.fi)