(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoiset elementtisaumaajat
Saumalaakso Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019
Saumalaakso Oy
Olemme vuonna 1986 perustettu tiivistykseen, saumaukseen ja saumaustarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Suorittamme myös betoninkorjaus-, maalaus- sekä muita julkisivujen korjaustöitä. Työllistämme yli 50 ammattitaitoista asentajaa ja yhdeksän toimihenkilöä, olemme alamme suurin. Pidämme huolta asentajiemme hyvinvoinnista.
Toimenkuva
Etsimme Saumalaakso Oy:lle ammattitaitoisia elementtisaumaajia. Työt ovat uusintasaumauskohteita Turun alueella ja töitä on tarjolla tällä hetkellä parilla työmaalla, jotka menevät peräkkäin niin että näillä näkymin töitä riittää marraskuulle saakka.
Odotamme sinulta
Olet etsimämme saumaaja, jos sinulla on vähintään 1-2 vuoden kokemus saumauksesta ja teet siinä siistiä jälkeä, josta tunnet ammattiylpeyttä. Lisäksi kykenet itsenäiseen työhön ja sinulla on voimassa oleva työturvakortti.
Muut tiedot
Tarjoamme asianmukaisen palkan lisäksi toimivat ja modernit työkalut vakaan ja hyvämaisen asiakkaamme hoivissa. Osuiko speksit kohdilleen? Täytä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään tai soita Aiville puh. 0403075014 (klo 9-15), niin sovitaan haastatteluajasta. Toimi nopeasti, sillä tehtävät täytetään sopivien ehdokkaiden löydyttyä!
Kesto
puoli vuotta
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 09.08.2019 mennessä.