(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen varastomies/nainen
Projecta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019
Projecta Oy
Projecta on teollisuuden kone- ja komponenttitoimittaja, joka tuottaa asiakkaiden liiketoimintaa edistäviä ratkaisuja. Ratkaisujen tuottavuus syntyy yhteistyöstä asiakkaan kanssa sekä toimialakokemuksesta. Kokemusta ei voi ostaa, se täytyy ansaita vuosien työllä.
Asiantuntemuksen lisäksi Projectan toimintaa leimaa ammattimaisuus. Välitämme ainoastaan ratkaisuja, jotka ovat tarkoitettuja tuloksentekoon. Olemme ihmisiä, mutta pyrimme täydellisyyteen. Rapatessa joskus roiskuu, mutta tavoittelemme kovan luokan laatua kaikessa tekemisessä.
Edustamme alojensa johtavia kansainvälisiä päämiehiä ja olemme tunnettu innovatiivisen teknologian asiantuntija yli 70 vuoden kokemuksella. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa ja Tallinnassa. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa ja teemme sen 45 huippuammattilaisen voimin.
Toimenkuva
Rekrytoimme suoraan Projecta Oy:n palvelukseen ammattitaitoisen varastomiehen/naisen. Tehtävässä vastaat pienen tiimin kera varastotoimintojen sujuvuudesta. Otat vastaan tilaukset ja huolehdit keräilystä trukilla, mutta työhön kuuluu myös pikkutavaroiden keräilyä. Lisäksi teet mm. lähetyslistat ja pakkaat tavarat lähetyskuntoon sekä huolehdit kuljetus- ja rahtitilauksista. Työtä tehdään arkipäivisin klo 8:00-16:00.
Odotamme sinulta
Onko sinulla trukinajotaito – hallitset mahdollisesti useampaakin eri trukkityyppiä?
Oletko luonteeltasi jämpti ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja?
Osaatko kantaa vastuuta työstäsi?
Haetko pitkäaikaista työtä varastoalalta?
Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, voit olla hakemamme varastotyön ammattilainen.
Muut tiedot
Tehtävää haetaan VMP:n kautta, mutta työsopimus tehdään suoraan asiakasyritykseen, joten tarjolla on vakituinen kokoaikainen työ mukavilla työkavereilla höystettynä. Jotta pääset mukaan tähän loistotiimiin täytä hakemuksesi/työnhakuprofiilisi oheisesta linkistä jo tänään. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluita tehdään hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 0403075014.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.05.2019 mennessä.