(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen uimahallisiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Oletko siivouksen superammattilainen ja lisätienestiä vailla? Tule vahvistamaan rivejämme! Etsimme 

 

MYÖHÄISILLAN SIIVOOJAA UIMAHALLIIN,

 

ESPOONLAHDESSA sijaitsevaan asiakaskohteeseemme. Vastuullasi on huolehtia pukuhuoneiden, allas-osaston, punttisalin ja yleistilojen puhtaudesta ja siisteydestä sulkemisajan jälkeen, ma-pe klo 21-01. Palkkaus työssä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen PL 3 mukainen eli 11,20 €/h + iltalisä 0,70 €/h. Kuukausipalkkasi olisi siis noin 950 €/kk bruttona. 

 

Odotamme sinulta näyttöä siitä, että olet jo vahva siivousammattilainen. Vähintään vuoden työkokemus tai toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan koulutus ovat tästä hyviä merkkejä, mutta vakuuta sinä meidät, kerro meille mistä osaamisesi on peräisin! Sinun työsi ansiosta espoolaiset saavat liikkua turvallisissa ja puhtaissa tiloissa, eli sitouduthan todella korkeaan työn laatuun. Esimiehesi kanssa kommunikoidessasi tarvitset hyvää suomen kielen tai hyvää englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työsuhteen lisäksi mukavan tiimin isossa ja vakavaraisessa kiertotalousfirmassa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. kuntosalialennuksia, edullisia hierontapalveluita ja henkilökuntakerhojen hankkimia kulttuuri- ja liikuntaseteleitä. Haluamme huolehtia hyvinvoinnistasi sekä työajalla että sen ulkopuolella! Panostamme esimiestyöhön ja tässä tiimissä sinua odottaa rauhallinen, fiksu ja ihmisläheinen esimies. Ja jos haluat lähteä rakentamaan omaa urapolkuasi L&T:n sisällä, tuemme sinua siinä enemmän kuin mielellämme! Meillä on yli 400 eri tehtävänimikettä ja osaamme arvostaa kokemusta talon sisältä.

 

Sinäkö se olet? Älä pidä meitä kauempaa jännityksessä vaan hae heti paikkaa oheisen linkin kautta!

 

Vai vieläkö epäröit, olemmeko sinulle sopiva työnantaja? Tutustu meihin osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana tai lähetä kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Odotamme jo sinua, älä anna epäröinnin estää sinua löytämästä omaa uraasi!