(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen uimahallisiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2019

Oletko siivouksen superammattilainen ja lisätienestiä vailla? Tule vahvistamaan rivejämme! Etsimme 1-3

 

OSA-AIKAISTA HUUSHOLLAAJAA UIMAHALLIIN,

 

ESPOONLAHDESSA sijaitsevaan asiakaskohteeseemme. Vastuullasi on huolehtia pukuhuoneiden, allas-osaston, punttisalin ja yleistilojen puhtaudesta ja siisteydestä. Työvuoroja on tarjolla 1 osa-aikaiselle 20h/vko ma-pe klo. 20.00-24.00, sekä tuurajille aina tarvittaessa. Tuurajan tulisi olla saatavilla Ma-Su klo. 6-22 (Vklp 9-18) välisinä aikoina. Palkkaus työssä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen PL 3 mukainen eli 11,20 €/h. Lisät maksamme myös TESsin mukaan, tietenkin. Iltalisät klo. 18.00 jälkeen, sekä sunnuntailisät. 

 

Odotamme sinulta näyttöä siitä, että olet jo vahva siivousammattilainen. Vähintään vuoden työkokemus tai toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan koulutus ovat tästä hyviä merkkejä, mutta vakuuta sinä meidät, kerro meille mistä osaamisesi on peräisin! Pukuhuoneissa työskennellessäsi tulet myös varmasti toisinaan näkemään alastomia ihmisiä, eli rempseä ja huumorintajuinen työasenne samoin kuin kunnioitus asiakkaiden yksityisyyttä kohtaan ovat työssäsi tarpeen. Esimiehesi kanssa kommunikoidessasi tarvitset hyvää suomen kielen tai hyvää englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työsuhteen lisäksi mukavan tiimin isossa ja vakavaraisessa kiertotalousfirmassa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. kuntosalialennuksia, edullisia hierontapalveluita ja henkilökuntakerhojen hankkimia kulttuuri- ja liikuntaseteleitä. Haluamme huolehtia hyvinvoinnistasi sekä työajalla että sen ulkopuolella! Panostamme esimiestyöhön ja tässä tiimissä sinua odottaa rauhallinen, fiksu ja ihmisläheinen esimies. Ja jos haluat lähteä rakentamaan omaa urapolkuasi L&T:n sisällä, tuemme sinua siinä enemmän kuin mielellämme! Meillä on yli 400 eri tehtävänimikettä ja osaamme arvostaa kokemusta talon sisältä.

 

Sinäkö se olet? Älä pidä meitä kauempaa jännityksessä vaan hae heti paikkaa oheisen linkin kautta!

 

Vai vieläkö epäröit, olemmeko sinulle sopiva työnantaja? Tutustu meihin osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana tai lähetä kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Odotamme jo sinua, älä anna epäröinnin estää sinua löytämästä omaa uraasi!