(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen tilaustarjoilija keikkailemaan
Barona HoReCa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Haemme energisiä ja ammattitaitoisia TILAUSTARJOILIJOITA työskentelemään eri asiakasyrityksiimme keikoille ympäri pääkaupunkiseutua.

Työnkuvassa pääset toteuttamaan esimerkiksi buffet- ja lautastarjoilua, edustustilaisuuksia ja alkoholin anniskelua.

Aikaisempi kokemus tilaustarjoilijan tehtävistä on edellytys, jotta tässä työssä pärjää!

Ajoittain hyvinkin hektinen ravintolaympäristö edellyttää sinulta kykyä nopeaan työskentelyyn sekä kohteliaaseen ja iloiseen asiakaspalveluun. Tilaustarjoilun kulku, anniskelu viinin kaatoineen ja tarjoiluetiketti ovat sinulle tuttua ja kuin pyörällä ajoa!

Tarjoilukeikat sijoittuvat erityisesti iltoihin ja viikonloppuihin, joten olethan valmis työskentelemään näinä ajankohtina. Suomen kielen lisäksi myös englannin kielen osaaminen on plussaa.

Baronan työntekijänä sinulle aukeaa mahdollisuus työskentelyyn useissa eri ravintoloissa. Me etsimme sinulle sopivat työvuorot ja työskentelypaikat ja sinä otat vastaan juuri ne vuorot jotka haluat. Helppoa ja joustavaa! Keikkailu sopii monenlaiseen eri elämäntilanteeseen, esimerkiksi opiskelun oheen tai lisätyöksi oman vakityön oheen.

Keikkatyöntekijänä on mahdollisuus nähdä ja kokea paljon!

Edellytykset työnsaannille:

  • Tarjoilijan ammattitaito

  • Täysi-ikäisyys

  • Hygieniapassi

  • Salmonellatodistus

Edellä olevat ovat edellytys työnsaannille, mutta ne eivät ole pakollisia vielä hakuvaiheessa, joten laitahan rohkeasti hakemusta tulemaan!