(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen teippaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2020

Saurus Oy on osa suomalaista erikoisajoneuvojen valmistukseen keskittynyttä Nordic Rescue Group-konsernia, johon kuuluu myös hydraulisia nostolavalaitteita valmistava Vema Lift Oy. Saurus-tuotemerkki on vakiintunut tunnetuksi osaksi suomalaista pelastusajoneuvovalmistusta. Saurus Oy työllistää 60 ajoneuvojen valmistuksen ammattilaista sekä laajan alihankkijaverkoston. Sauruksella on hyvä tekemisen meininki. Tiimihenki on vahva ja kehitämme toimintaamme monella eri saralla. Lisätietoja osoitteessa www.saurus.fi

Etsimme asiakkaallemme Saurus Oy:lle palo- ja pelastusajoneuvojen ammattitaitoista teippaajaa.

Työnkuvaus
Työssä asennetaan erilaisia teippauksia palo- ja pelastusajoneuvoihin. Työtehtävä voi osaamisen tason mukaan painottua varsinaiseen teippaamiseen tai niiden suunnitteluun sekä valmistukseen tai näihin molempiin. Teippimateriaalit ovat alan parasta laatua ja käytössä on tarvittavat työvälineet sekä teippausohjelmistot. Työ on kokoaikatyötä, jota tehdään ma-pe liukuvasti aikavälillä 6:00-16:00.

Työn vaatimuksena
Teippausten työnjäljen on oltava laadukasta, joten hakijalta edellytetään aiempaa kokemusta teippausten asentamisesta. Tärkeää on osata hahmottaa teippauksen kokonaisuus. Odotamme työntekijältä tarkkaa ja näppärää käsityötaitoa sekä itsenäistä työskentelytapaa. Yhteistyötä tehdään myös muiden teippareiden ja asentajien sekä myynnin kanssa. Media- ja mainosalan tutkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme
Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä WorkPower Oy:n kanssa. Työtä tehdään vuokratyönä ja työnantajanasi toimii WorkPower Oy. Jyväskylän toimipisteen HR-tiimi auttaa sinua työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. Yritykseen ja tehtävään hyvin soveltuvalla henkilöllä on mahdollisuus työllistyä myöhemmin suoraan yritykseen. Palkkaus määräytyy työntekijän osaamisen mukaan, noudattaen Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Sauruksella pääset työskentelemään luotettavassa työpaikassa, jossa tulevaisuuden näkymät ovat myönteiset ja toiminta kasvaa. Työskentelet yrityksessä, jonka toimintaa ja tuotteita arvostetaan. Työpanoksellasi Saurus-tiimissä on iso merkitys. Saat työhösi kattavan ammattilaisten perehdytyksen ja tuen.

Hakuprosessi
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme hakijoita tähän huippupaikkaan jo hakuajalla, lisäksi mahdolliset jatkohaastattelut toteutetaan asiakasyrityksessä. Lisätietoja tehtävästä saat hakuprosessin edetessä. Hae paikkaa alla olevasta linkistä tai ota meihin yhteyttä.

Lisätietoja:
Laura Saarela, HR-konsultti
040 620 2445 / laura.saarela@workpower.fi,

Linda Pölkki, HR-konsultti
045 125 2737 / linda.polkki@workpower.fi