(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen tai aloitteleva metallityöntekijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Haemme metallialan osaajia moniin pääkaupunkiseudun yrityksiin erimittaisiin ja monimuotoisiin työtehtäviin. Töitä tehdään eri vuoromalleissa.

Haemme metallialan ammattilaisia ja uraansa aloittelevia työntekijöitä erimittaisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudun teollisuusyrityksiin. Työtehtävät vaihtelevat mekaniikan ja metallialan peruskokoonpano- sekä tuotantotöistä aina haastavampien kokonaisuuksien kokoonpanotehtäviin konepajateollisuudessa. Toivomme, että olet positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava henkilö, jolla on aito halu hankkia lisää työkokemusta ja kehittyä omalla alalla metallialan tuotantotöissä.

Toivomme hakijoilta:

-työtä pelkäämätöntä positiivista asennetta ja työelämän pelisääntöjen tuntemusta

-mahdollisuutta tehdä 2- tai 3-vuorotyötä

-ammatillista koulutusta kone- ja metallialalta tai vastaavaa muuta ammatillista koulutusta tai työkokemusta

Lisäksi katsomme eduksi oman auton käytön mahdollisuuden. Myös aiempi kokemus trukilla ajosta, sekä tekninen kuvienlukutaito ja siltanosturien käyttötaito lasketaan eduksi. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Tarjoamme hakijoille mahdollisuuden työskennellä vakavaraisissa yrityksissä, joissa arvostetaan ammattitaitoa ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Kokeneille henkilöille tarjoamme mahdollisuuden jatkaa jo hankittujen taitojen kehittämistä kilpailukykyisellä palkalla. Osassa yrityksistä on liikuntamahdollisuudet työntekijöiden hyödynnettävissä.

Mikäli kiinnostuit, niin haetahan paikkaa oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävistä saat sähköpostitse eero.peltola@barona.fi