(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö fyysisestä työstä ja haluat nähdä kätesi jäljen? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!


Etsimme ammattitaitoista Siivoojaa Kuopioon osa-aikaiseen työsuhteeseen.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteemme ylläpitosiivous. Kohteessa siivotaan yleisiä tiloja, kokoustiloja, toimistoja sekä wc tiloja. Työ on osa-aikainen ja työaika on arkisin 6 – 15 välillä. Työtunteja on 5h/päivä ja 25h/viikko. Lisätunteja on mahdollisuus saada iltaisin ja viikonloppuisin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa 1.5.2019.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla toimitilahuoltajan, - tai laitoshuoltajan koulutus ja vähintään 2 vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä. Asiakaspalveluhenkisyys on erittäin tärkeää, sillä työtä tehdään asiakkaan läsnä ollessa. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot, kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.3.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -