(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018

Etsimme nyt reipasta ja ammattitaitoista SIIVOOJAA Itä-Helsinkiin.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivouksen lisäksi esimerkiksi peruspesuja sekä yhdistelmäkoneen käyttöä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arkisin alkaen klo 6-8 ja päättyen klo 14-16.

Odotamme sinulta laitoshuoltajan tai vastaavaa tutkintoa ja vähintään muutaman vuoden kokemusta siivousalan töistä. Edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Tähän tehtävään valitulle henkilölle tulemme teettämään suppean turvallisuusselvityksen, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.

Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -