(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen siivooja osaksi mahtavaa tiimiä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Etsitkö loppuelämän työtä mukavassa työyhteisössä? Onko sinulla jo näyttöä kyvyistäsi tarkkaan ja ammattitaitoiseen siivoukseen? Lue eteenpäin! Haemme nyt AMMATTITAITOISTA SIIVOOJAA 

 

asiakaskohteeseemme HELSINKIIN vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu huolehtia aulatilojen, neuvotteluhuoneiden, työhuoneiden ja sosiaalitilojen ym. siisteydestä, mutta myös laboratoriotilojen puhtaudesta. Työaika tehtävässä on pääosin ma-pe klo 6-14, mutta kohde on suuri ja toisinaan sinulle voi osua vähän myöhäisempikin vuoro. Palkkasi määräytyy kunkin päivän työtuntien ja tehtävien mukaan - helpommasta työstä maksamme KIPA TES 2 mukaista palkkaa, vaativammasta KIPA TES 3. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

 

Tulet työskentelemään tiloissa, joissa tehtävä tutkimus hyödyttää koko Suomea. Puhtauden on oltava huippuluokkaa ja siksi odotamme sinulta vähintään kolmen vuoden työkokemusta siivouksesta, kykyä ja halua noudattaa tarkkoja suomenkielisiä ohjeita ja sitoutumista erittäin laadukkaaseen työn jälkeen. Hurtti huumorintaju ja hyvät tiimityötaidot ovat suuri plussa - tässä työyhteisössä toisia autetaan ja nauru raikaa joka päivä.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa, suuressa kiertotalousfirmassa. Jokapäiväistä työtäsi piristävät tiimikaverit ja vauhdittavat kunnolliset, ajanmukaiset työvälineet. Haluamme pitää huolen hyvinvoinnistasi sekä työajalla että sen ulkopuolella. Panostamme esimiestyöhön ja tuemme mielellämme sinun oman osaamisesi kehittämistä ja urapolun rakentamista L&T:llä. Työterveyshuoltomme ei ole mitään tavan huttua, vaan pääset sairauskassan jäseneksi ja sen kautta korvauksia mm. erikoislääkärikäynneistä ja reseptilääkkeistä. Työntekijämme saavat alennuksia myös mm. erilaisista liikuntapalveluista, hieronnasta ja kulttuuriseteleistä.

 

Oletko valmis aloittamaan työn, jossa viihdyt vuosikausia? Hae viipymättä paikkaa oheisen linkin kautta, odotamme jo hakemustasi!

 

Vai tarvitsetko lisätietoa? Kurkkaa osoitteeseen https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana ja lue tarkemmin L&T:stä työnantajana. Voit myös lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.