Ammattitaitoinen siivooja Lohjalle
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Oletko siivousalan kiemurat tunteva tekijä vailla työpaikkaa? Miltä kuulostaisi iltapainotteinen työ vaihtuvissa kohteissa? Meillä saattaisi olla juuri sinulle töitä tarjolla!

Etsimme nyt siivouspalveluita tuottavalle asiakkaallemme Clean Kalle Oy:lle SIIVOOJAA Lohjalle. Työnkuvaasi kuuluu myynti- sekä korjaamoliikkeiden siivousta.

Toivomme sinun olevan positiivinen ja tarmoa täynnä oleva henkilö, joka on valmis sitoutumaan työsuhteeseen. Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta siivoustyöstä, ja lattianpuhdistuskoneiden käytön olisi hyvä olla sinulla hallussa - mainitsethan siis hakemuksessasi, mikäli sellaista olet käyttänyt. Sinun tulisi pystyä ottamaan työohjeet vastaan suomeksi tai englanniksi. Taskustasi olisi myös hyvä löytyä B-ajokortti, jotta kohteiden välillä liikkuminen sujuisi näppärästi.

Töitä tehdään pääosin iltapäivisin sekä iltaisin, ja tarpeen tullen toivomme sinun olevan valmis myös yövuoroihin. Työsuhde on 0-37,5 h/viikko: alkuun työtä tehdään osa-aikaisesti, mutta sinulla on myös mahdollisuus täysipäiväiseen työhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, työsuhde on alkuun määräaikaisuus vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tavoitteenasi on rekrytoitua suoraan asiakasyrityksellemme - tarjolla on siis pitkäaikainen työpaikka!

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian Amikon verkkosivujen kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1544543
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Inkoo, Karjalohja, Kirkkonummi, Lohja, Nummi-Pusula, Siuntio