(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen siivooja Helsingin keskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Etsimme ammattitaitoista SIIVOOJAA vaativaan asiakaskohteeseemme Helsingin keskustaan.


ISS siivouspalvelut huolehtiikiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Työtehtävissäsi vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Työaikasi sijoittuu arkipäiville klo 7- 17 välille. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Tässä tehtävässä edellytämme aikaisempaa työkokemusta siivouksesta sekä alan koulutusta. Toivomme sinulta asiakaslähtöisyyttä, tarkkuutta sekä ennakkoluulottomuutta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä erinomaisen suomen kielen taidon. Tässä tehtävässä odotamme sinulta luotettavuutta sekä tunnollisuutta. Tehtävään valitulle tehdään laaja turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä! Me ISS Palveluilla haluamme tukea työntekijöidemme kehittymistä tarjoamalla oppimis- sekä kehittymismahdollisuuksia elämäntilanteesi huomioiden. Käy lukemassa lisää osaamisen kehittämisestä ISS Palveluilla täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 31.5.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten haethan jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä tehtävään.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -