(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen sähköasentaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Etsimme itsenäiseen työhön kykeneviä sähköasentajia!

Odotamme sinulta alan koulutusta ja 1-2 vuoden kokemusta sähköasentajan tehtävistä. Lisäksi edellytyksenä on sähköasentajan tarvittavat luvat ja kortit. Toivomme, että olisit oma-aloitteinen ja sinulla olisi reipas ote työhön. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä työntekopaikka voi vaihdella. Suomen kielen taito helpottaa työskentelyä.

Työmaita on monia, joten työtehtävätkin vaihtelevat valaisinasennuksista kaapelienvetoon, kalusteasennuksiin sekä monipuolisesti muihinkin sähköasennuksiin.

Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, säännöllisen palkanmaksun ja monipuolisia töitä.

Hae jo tänään ja voit päästä työskentelemään hyvään ja osaavaan porukkaan nopeallakin aikataululla!
Hae paikkaa nettisivujemme sihti.fi kautta. Lisätietoja paikasta antaa tarvittaessa Aleksi Arjakka numerosta 040 027 8937.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.