(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen ruiskumaalari Kotkaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Haemme asiakkaallemme Lasivuorimaa Oy:lle ammattitaitoista ruiskumaalaria vakituiseen työsuhteeseen.

Ikkunatehdas Lasivuorimaalla on vuosikymmenien kokemus ja ammattitaito ikkunoiden, lasiterassien, lasikaiteiden ja alumiinijulkisivujen valmistajana, sekä hyvä maine työnantajana. 

Tehtävä sisältää pääasiallisesti ruiskumaalausta Kotkan tehtaalla, mutta jos työntekijällä on kokemusta muustakin monipuolisesta puu-, ja alumiinirakentamisesta, niin tehtävään voidaan sisällyttää muitakin osa-alueita monipuolisuuden lisäämiseksi. 

Tehtävä edellyttää ehdottomasti aikaisempaa kokemusta ruiskumaalauksesta ja mielellään alan ammattitutkintoa. Muu kokemus esim. puusepänteollisuudesta katsotaan hakijalle eduksi. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen hyvämaineisessa puusepänteollisuuden yrityksessä mukavan tiimin kanssa.

Laita hakemus suoraan tästä, tai sähköpostilla osoitteeseen rami.raty@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Rami Räty
Avainasiakaspäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy