(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen Puutarhuri
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Toimenkuva
Etsimme ammattitaitoista puutarhuria jolla on alan koulutus tai korvaavaa kokemusta. Tulet toimimaan vaihtelevissa sinulle tarkoitetuissa tehtävissä. Oma-aloitteisuus ja aikaisempi osaaminen ovat tärkeässä roolissa tässä työssä. Työ sisältää vihertöiden lisäksi mm. liikennemerkkien asentelua, kaivinkonekuskin aputehtävissä toimimista ja lapiontia. Fyysisesti työ on koettelevaa, eli erinomainen yleiskunto ja urheilullinen tausta katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta
- kokemusta- / koulutus alalta
- oma-alotteinen
- valmis työskentelemään vaihtelevissa tehtävissä
- hyvä fyysinen kunto

Muut tiedot
Täytä hakemus www.vmp.fi tai soita (03) 873 200. Jos sinulla jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi.
Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
3-6kk

Lisätietoja
Jani Karkulahti, lahti@vmp.fi, (03) 873 200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.05.2020 mennessä.