(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen puuseppä
Puusepänliike Ukkopuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018
Puusepänliike Ukkopuu
Ukkopuu on päijäthämäläinen puualan yritys. Keittiöt ja julkisten tilojen kalusteet ovat erikosalaamme, mutta tuotantomme kattaa kaikenlaiset puusepäntyöt. Toimimme tilauspuuseppänä rakennus- ja kalusteteollisuudelle ympäri Etelä-Suomea, mutta toki palvelemme mielellämme myös yksityisasiakkaita.

Toimitilamme sijaitsevat Nastolassa Varjolan teollisuusalueella. Nykyaikaisen konekantamme avulla valmistamme korkealaatuisia ja kestäviä suomalaisia puusepäntuotteita.
Toimenkuva
Etsimme Puusepänliike Ukkopuulle Nastolaan ammattitaitoista puuseppää. Työt alkavat VMP Varamiespalvelun kautta ja asiakkaamme tarkoitus on vakinaistaa tekijä omille palkkalistoilleen n. 6kk kuluttua. Työ päivätyötä ja sisältää myös jonkin verran asennuskeikkoja. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Puusepänliike Ukkopuu valmistaa erikoiskalusteita. Usein lähtökohtana on arkkitehdin luomat piirustukset, mutta usein Ukkopuu suunnittelee tuotteen myös itse tai asiakkaansa kanssa. Ukkopuun konekanta mahdollistaa myös alihankintaa rakennus- ja kalusteteollisuudelle. Käytössä lähes kaikkea puuteollisuudelle tuttuja materiaaleja aina lastulevystä eksoottisimpiin massiivipuulajeihin asti.
Odotamme sinulta
Toivomme sinulta:
-työkokemusta puusepän työstä väh 3v.
-kuvien lukutaitoa
-tarkkuutta
-kokemusta erilaisista puun työstöön liittyvistä käsityökaluista/koneista.
- ajokortti
Muut tiedot
Mikäli omaat tarvittavan ammattitaidon kyseiseen tehtävään hae paikkaa heti, sillä esittelemme sopivia ehdokkaita asiakkaallemme nopealla aikataululla! Liitä hakemukseesi mukaan myös CV ja mahdolliset suosittelijat. Mikäli sinulla on jo hakemus meillä valmiina soita toimistomme numeroon 03-873 200.

Huomioithan, että paikkaa koskevat hakemukset ja yhteydenotot vain VMP Varamiespalvelu Lahti kautta.
Kesto
3-6kk/mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Teemu Remes, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.07.2018 mennessä.