(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen nosturiauton kuljettaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Hei sinä amattitaitoinen nostoauton kuljettaja!

Oletko nostoautojen moniosaaja ja hallitset laitteet kuin omat taskusi? Jatka lukemista, sillä saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt asiakkaallemme Päijät-hämeen kiinteistörappaukselle ammattitaitoista nostoauton kuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen! Töitä tehdään erilaisten nosturiautojen kuljettamisen parissa eri puolilla Lahden seutua.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisesta yrityksestä, täydet tunnit ja ammatillisen kehittymisen tuen. Toivomme sinulta kokemusta nostoautonkuljettamisesta ja hallitset nostoautojen salat kuin omat taskusi.

 

Mikäli kiinnostuit, niin täytäthän työhakemuksen verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi, kaikki tiedustelut työpaikasta tulee osoittaa suoraan Amikon henkilöstökonsultti Anneli Mäelle, anneli.maki@amiko.fi tai puhelimitse 050 367 0432.

 

Päijät-Hämeen kiinteistörappaus on erikoistunut henkilönostimien vuokraukseen, sekä julkisivusaneerauksiin. Tarjoamme monipuolisia ja turvallisia henkilönostinpalveluita ja ratkaisuja kaikkiin eri nostotarpeisiin. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta, sekä monipuolinen kalusto, ovat toimintamme perusta.