(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen muurari
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2020

Haemme asiakasyritykselemme ammattitaitosta MUURARIA, jolla on aiempaa kokemusta muuraustöistä ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn.

Toivomme, että sinulla on taustalla koulutus alalle tai kokemuksen kautta kertynyttä ammattitaitoa. Työturvallisuuskortti tulisi olla voimassa, tai valmius sen pikaiseen suorittamiseen.

Tehtävässä arvostetaan hyvää työskentelyasennetta ja motivaatiota työntekoon! Monipuoliset kädentaidot ovat eduksesi, sillä tehtävässä tarvitaan erilaisten työskentelytekniikoiden hallintaa.
Myös suunnitelmallisuus ja huolellisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia. Omien työkalujen käyttömahdollisuus on etu, mutta niiden puuttuessa saat meiltä tarvittavat työkalut käyttöösi.

Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, säännöllisen palkanmaksun ja monipuolisia töitä. Jos kuvaus kuulostaa sinulta, tule toimistollemme poikkeamaan, keitämme kahvit!

Lähetä hakemuksesi pian nettisivujemme sihti.fi kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat pikaisella aikataululla ja kestävät noin 2 kuukauden verran. Lisätietoja tehtävästä antaa Miikka Hintikka numerosta 050 4444426. Laita rohkeasti hakemusta tulemaan!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työn.