(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen mekaanikko etsinnssä
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019
Nyt on tarjolla vaikutuinen kokopäivätyö mekaanikolle Vantaalla!

Asiakkaamme etsii joukkoihinsa alan ammattilaista, eli sinulla tulisi olla autoalan koulutus ja sinulta löytyy jonkun verran alan työkokemustakin. Olet työaikojen suhteen joustava ja sinulta löytyy tiimityöhenkisyyttä, eikä hektinen työtahtikaan säikäytä sinua.

Kuulostiko hyvältä? Hienoa! Jos olet pikaisella aikataululla valmis aloittamaan työt hyvässä työporukassa, laita hakemuksesi tulemaan oheisen linkin kautta. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja työ täyteään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työstä antaa Jaana Puhakka-Tanke: jaana.puhakka-tanke@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi