(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen LVI-asentaja
LVI-Kilpimaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
LVI-Kilpimaa Oy
LVI-Kilpimaa Oy on perheyritys, joka on erikoistunut vesi- ja viemärihuoltoon, sekä viemäreiden saneeraamiseen sujutusmenetelmillä. Olemme sukitusmenetelmässä alan pioneeri Suomessa yli 15 vuoden kokemuksella. Yritys on perustettu 1979. Toimipisteet on Oulussa, Keminmaalla, Rovaniemellä, Savonlinna, Järvenpää ja Espoo. Toimialueena on koko Suomi ja Pohjois-Ruotsi.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme LVI Kilpimaalle ammattitaitoista ja kokenutta LVI-asentajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti Rovaniemellä, mutta tarvittaessa myös Kemi-Tornion ja Oulun alueella. www.kilpimaa.com.
Odotamme sinulta
Valitulla henkilöllä tulee olla alan tutkinto ja ainakin viisi vuotta työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Edellytämme kykyä työskennellä omatoimisesti sekä halua oppia ja kehittyä työtehtävissä. Arvostamme korkeaa työmoraalia, joustavuutta, ripeää työotetta sekä hyvää ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Sinulla tulee olla voimassa olevat työturva- ja tulityökortti. Lisäksi työtehtävä edellyttää B-ajokorttia.
Toivomme, että haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluita osana ammattitaitoista tiimiä.
Muut tiedot
Jos olet mielestäsi oikea henkilö tähän tehtävään, lähetä hakemuksesi heti! Liitäthän hakemukseesi myös ajantasaisen CV:n.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Mikäli sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, käy päivittämässä se ja ota yhteyttä toimistolle.
Huomioimme haussa ainoastaan www.vmp.fi kautta jätetyt hakemukset.
Kesto
Toistaiseksi voimassaoleva
Lisätietoja
Hanna Paakkari, hanna.paakkari@vmp.fi, 0400 188 666
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.09.2019 mennessä.