(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen LVI-asentaja Jyväskylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Haemme kahta ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää LVI-ASENTAJAA Jyväskylään.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työtehtäviisi kuuluu kiinteistöjen ylläpitoon liittyvät LVI-huolto- sekä asennustehtävät. Toimimme pääasiassa kiinteistöjen huollossa ja teollisuudessa. Työtehtävät vaihtelevat huolto-, säätö- ja korjaustöistä aina teollisuusputkistojen ja kaukolämpöverkoston asentamiseen. Työaikasi on arkisin klo 7–15.30 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Sinulla on soveltuva alan koulutus (LVI-/putkiasentaja). Edellytämme lisäksi yli viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme sinulta teknistä moniosaamista sekä reipasta ja motivoitunutta työotetta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyötaitoinen.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen, sekä työtehtävän, jossa on paljon mahdollisuuksia. Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 31.5.2018 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Voit liittää hakemukseen myös CV:n.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -