(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen luokkahitsaaja (reissutyö)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2018

Haemme asiakkaallemme luokkahitsaria reissutyöhön.

Työtehtävät pitävät sisällään maarakennustyöhön liittyvien lämpöputkien yhteen hitsausta sekä eristystehtäviä. Työkohteet sijaitsevat Itä-Suomen alueella ja työ on urakkatyötä arkisin ma-to. Työ on itsenäistä ammattilaisen työtä, jossa korostuvat vaihtuvat työmaakohteet, fyysisyys, laadukas työnjälki sekä tiimityötaidot.

Hakijalta edellytetään voimassa olevia hitsausluokkia kaasulle ja puikolle tai vähintään taitoa ajaa luokat ennen varsinaisiin työtehtäviin siirtymistä. Lisäksi asiakasyritys kouluttaa eristystaidot työtehtäviin soveltuviksi. Työturvallisuus- ja tulityökortti vaaditaan.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen aluksi RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta, palkkaus urakkatyön sopimuspalkkaus, myös päivärahat ja kilometrit korvataan. Majoitus järjestetään kohteissa tai lähialueella.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen arkisin klo 10-14 puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.