Ammattitaitoinen lukkoasentaja
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2021

Etsimme lukkoasentajaa asiakkaallemme Loihde Trust Oy:lle Lahden yksikköön.

Työtehtäviin kuuluu yleisimpien mekaanisten sekä sähköisten lukitusten asennukset ja korjaukset. Sinulla tulee olla kokemusta lukitusalan töistä ja sähkötekniikan perusosaamista. Työ on liikkuvaa ja kohteet on pääsääntöisesti Päijät-Hämeen alueella, ja joitain tehtäviä välillä Uudellamaalla. Auto ja työvälineet järjestyy työnantajalta. 

Etsimme asiakaspalveluhenkistä, joustavaa, oppimishaluista ja luotettavaa työntekijää. Työllistyt hyvään tiimiin jossa saat tukea työntekoon ja mahdollisuuden kehittyä ammatissasi. Katsomme eduksi jos sinulla on lukkosepän tai lukitus- ja turvajärjestelmäasentajan ammattitutkinto, Abloy- valtuuskortti, iLOQ ja Abloy Pulse tuotteiden tuntemus ja ovikoneisto-osaaminen.

Työssä vaaditaan ajokortti, työturvallisuuskortti ja turvasuojaajakortti, eikä estettä sen saamiselle.

Työaika on arkisin 8-16, ja liukuva työaika 7-17. Sinulla tulee olla valmius tarvittaessa ylitöihin arkisin. Työllistyt alkuun Amikon työntekijäksi ja myöhemmin asiakkaan kirjoille. 

Lisä tietoja työstä saat Amikon Mikalta, 0504632668, mika.niemi@amiko.fi. Täytäthän hakemukseen mahdollisimman tarkat tiedot itsestäsi, äläkä unohda palkkatoivetta. Tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot