Ammattitaitoinen Laitoshuoltaja
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

TOIMENKUVA

Etsimme ammattitaitoisia laitoshuoltajia asiakkaallemme pikaisella aikataululla. Töitä on tarjolla niin 1 kuukauden ja pidempiin määräaikaisuuksissa kuin keikkaluontoisissa tehtävissä. Kohteet ovat pääosin toimistotiloja, sosiaalitiloja, rappusia ja tuotantotiloja. Työvuorot sijoittavat ensisijaisesti aikaiseen aamuun, mutta vuoroja löytyy myös illassa.

ODOTAMME SINULTA

Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentely sujuu sinulta hyvin. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. Lattianhoitokoneen ja/tai yhdistelmäajokoneen käytöstä kokemus ehdottomasti eduksi, mutta näihin voidaan töissä opettaa ja opastaa.

KOULUTUS JA TYÖKOKEMUS

Laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan koulutus toivottavaa, myös työkokemuksen kautta saatu ammattitaito huomioidaan.

MUUT TIEDOT

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.eezy.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1398644
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme