(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen koneistaja/jyrsijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Etsimme asiakkaallemme Ylöjärvelle NC-jyrsimen käyttäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on perinteikäs rakennustuoteteollisuuden toimija, jonka toimitilat sijaitsevat Ylöjärvellä.

Etsimme koneistajaa, joka hallitsee CNC-ohjatun jyrsimen käytön. Työ on erilaisten rakennuselementtien jyrsimistä asiakkaan toiveiden mukaan, joten piirrustusten lukutaito ja koneen ohjelmoinnin hallitseminen on äärettömän tärkeä kriteeri. Elementit tehdään yksittäiskappaleina tai piensarjoina, joten työ on hyvin vaihtelevaa. Työssäsi muokkaat ja teet ohjelmia WinCamia-hyödyntäen ja jyrsin toimii Siemens ohjauksella. Sillä ei ole välttämättä merkitystä mitä koneita olet aiemmin käyttänyt, kunhan CNC-ohjelmointi on sinulle tuttua.

Tarjoamme rekrytoitavalle henkilölle mielekkään työn puhtaissa ja nykyaikaisissa työtiloissa. Käytössäsi on monipuoliset ja modernit työkoneet. Tuotannossa vallitsee hyvä yhteishenki, mutta porukassa pärjää paremmin kovalla työnteolla kuin sosiaalisilla taidoilla. Toisin sanoen porukkaan etsitään nyt työteliästä ammattimiestä.

Käytössä on kilpailukykyisen pohjapalkan lisäksi tuotantopalkkio, mikä mahdollistaa omaan palkkatasoon vaikuttamisen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kerro meille osaamisesi pikaisesti. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa Baronan Jani Karjalainen: puh 040 5653550 tai jani.karjalainen@barona.fi