(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme Ammattitaitoista koneistajaa.

Työnkuva:

Tässä yrityksessä metallitöitä tehdään teollisuuden alihankintana. Tuotteiden laatu ja toimitusvarmuus on yritykselle tärkeitä arvoja.Työsi pitää sisällään NC -sorvin käyttöä ja ohjelmointia ja tarvittaessa käytät myös NC -työstökeskusta.  Osaat ohjelmoida ja lukea piirustuksia hyvin ja Fanucin ohjaus on sinulle tuttu.  

Toivomme sinulta:

Laadukasta työotetta, tarkkuutta ja motivaatiota alaa kohtaan. Sinulla on koneistajan tutkinto tai useamman vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn alan ammattilaisten parissa. Työ on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen.

Kuinka hakea?

Jos kiinnostuit tehtävästä hae kotisivujemme kautta. Haastattelemme jo hakuajalla. Lisätietoja antaa tarvittaessa: Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi, 0407069967

Asiasanat: NC -sorvi, koneistaja, Fanuc