Ammattitaitoinen kokoonpanotyöntekijä Orimattilaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Asiakkaamme Ferroplan Oy hakee ammattitaitoisia kokoonpanotyöntekijöitä Orimattilaan.

Toisen polven perheyritys Ferroplan Oy on Suomen johtava kappale- ja massatavaran käsittelyyn kuljetinratkaisuja suunnitteleva ja valmistava yritys. Lisäksi Ferroplan tarjoaa ratkaisuja vedenkäsittelyyn sekä kiinteän jätteen käsittelyyn ja varmistaa aina laitteidensa ylläpidon Ferro Care -huollolla.

Tehtävä sisältää pääosin vaativaa eri kokoisten hihna-, ja rullakuljettimien kokoonpanoa. Työtä tehdään kokoonpanossa arkisin kahdessa vuorossa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää jonkin verran kokemusta teollisuuden kokoonpanotyöstä, sekä kuvienlukutaitoa. Toivomme sinulta myös vahvaa ymmärrystä metalliteollisuuden tuotannosta ja/ tai mekaniikan tuntemusta ja asennuskokemusta (automekaanikko). 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän alan johtavassa yrityksessä, sekä vakituisen työsuhteen.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Rami Räty numerosta 044 412 4747.

Hae tehtävään suoraan tästä, tai lähetä hakemus ja cv osoitteeseen rami.raty@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Rami Räty
Avainasiakaspäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227997
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Orimattila