(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen kokki etsinnässä!
Pedrina's Bar Cantina avoin yhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019
Pedrina's Bar Cantina avoin yhtiö
Vuonna 1995 perustettu Kokkolan ravintola sijaitsee Isollakadulla Kokkolan keskustassa. Kesäisin ravintolan edustalla on viihtyisä terassi. Pedrinasta saat hampurilaisia, pihvejä, fingerfoodia, TexMexruokaa ym. Annoksia saa myös mukaan. Ravintoloissa on A-oikeudet.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme Pedrina´s Tex Mex Restaurantiin Kokkolan keittiötiimiin innokasta ja ammattitaitoista kokkia syksyksi. Tehtäviisi kuuluu a la carte –ruokien valmistus sekä muut ravintolan työtehtävät. Työtä tehdään sekä arkisin että viikonloppuisin.
Odotamme sinulta
Arvostamme positiivista asennetta, reipasta työskentelytapaa sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Kiireenkin keskellä sinulla pysyy pää kylmänä ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Osaat jo ainakin perusasiat keittiötyöstä, mutta olet halukas ja innokas oppimaan vielä lisää.
Koulutus ja työkokemus
Ravintola-alan koulutus. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.
Muut tiedot
Tarjoamme mukavan ja nuorekkaan työtiimin sekä arvokasta alan työkokemusta! Mahdollisuus pitempäänkin työsuhteeseen. Työ soveltuu myös hyvin, jos olet opintojesi loppuvaiheilla.

Jätä hakemus pikimmiten tai viimeistään 18.8.2019 mennessä. Lisätietoja saat ark. klo 9-14.30 HR-assistentilta Jasmin Isohannilta, p. 040 307 5241, jasmin.isohanni@vmp.fi
Kesto
3-6 kk, jatkuu asiakkaan tarpeen mukaan
Lisätietoja
Jasmin Isohanni, jasmin.isohanni@vmp.fi, 040 307 5241
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.08.2019 mennessä.