(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen kirvesmies Kuopioon
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2017
Oletko rakennusalan ammattilainen, ja etsit työtä monipuolisista kirvesmiestehtävistä?

Haemme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää KIRVESMIESTÄ asiakkaallemme Kuopioon syksyn ja loppuvuoden urakoihin.

Työtä on tarjolla erilaisissa rakennusalan sisävalmistustöissä ja tilamuutoksissa, kuten väliseinien rakentamisessa, listoituksessa ja levytyksissä. Oikeanlaisen henkilön löytyessä ja työkannan säilyessä hyvällä tasolla on myös vakinaistuminen asiakasyritykseemme mahdollista. Työskentelet arkisin kokoaikaisesti klo 7-15.30 välillä. Palkkaus on alan TES:n mukainen, ilmoitathan mahdollisen palkkatoiveesi.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava sekä työssäsi ahkera - asenne ratkaisee. Tehtävä edellyttää sinulta vahvaa työkokemusta ja ammattitaitoa erilaisista talonrakennustöistä sekä itsenäisestä työskentelystä. Työssäsi tarvitset erinomaista fyysistä kuntoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. B-ajokortti sekä oma auto ovat eduksesi. Jos sinulla on ruista ranteessa ja intoa työntekoon, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Olisiko tämä työ sinua varten? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 24.9.2017 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Eetu Salmela (eetu.salmela@personalhuset-sg.com)

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa asiakasyrityksessämme.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/auktorisointi.html