(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen KIRJANPITÄJÄ Vaalaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018Työn kuvaus:
  Haemme Vaalassa toimivalle tilitoimistoasiakkaallemme tilinpäätöstaitoista KIRJANPITÄJÄÄ.
 

Työ on kokoaikainen, 37,5 h/vko. Työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille ja työ on vakituinen. Työ alkaa syksyn aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.
 

Työssäsi tulet vastaamaan asiakkuuksien hoidosta itsenäisesti, osana pientä tiimiä, alusta loppuun saakka. Tukea ja turvaa on kuitenkin saatavilla konsernin muista toimipisteistä aina tarvittaessa.
 

Toivomme sinulta monipuolista työkokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä useamman vuoden kokemusta kirjanpitäjän työstä tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, olet oma-aloitteinen, sinulla on aktiivinen ote työhön ja olet positiivinen asiakaspalvelija, joka nauttii työskentelystä pienessä työyhteisössä monipuolisen työn parissa.
 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, ajanmukaiset työvälineet, hyvät henkilöstöedut sekä työpaikan sinua työssäsi tukevassa, dynaamisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä.
 

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 14.09.2018. Ole kuitenkin nopea, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä hakemukseen myös CV ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Annukka Sulonen arkisin klo 15-16 p. 040-687 2632 tai  annukka.sulonen@adecco.fi .

Asiakkaan tehtävänimike:  Kirjanpitäjä


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Annukka Sulonen, 040 687 2632


Toimipaikka:  Oulu