(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen kirjanpitäjä Jyväskylään
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Etsimme asiakkaallemme kirjanpitäjää.

 

Kirjanpitotiimissä olet vastuussa yrityksen kirjanpitoon liittyvistä tehtävistä yhdessä tiimin kanssa.

 

Toivomme, että olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tekijä. Sinulla on taloushallinnon tutkinto loppusuoralla tai juuri suoritettuna. Odotamme, että sinulla on jonkin verran kokemusta kirjanpitoon liittyvistä tehtävistä, esimerkiksi kesätöiden kautta. Kokenut konkari sinun ei kuitenkaan tarvitse olla. Arvostamme ymmärrystä IFRS-standardien mukaisesta kirjanpidosta. Olet numerotarkka sekä huolellinen, ja valmis ratkaisemaan ongelman kuin ongelman; näppäryys tietojärjestelmien kanssa tulee sinulle kuin luonnostaan. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa sinulla on mainio mahdollisuus laajentaa osaamistasi. Saat näköalapaikan monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin, ja pääset kehittämään itseäsi laajasti tällä saralla. Tarjolla on myös kilpailukykyinen palkka ja kannustavan työyhteisön tuki. Valittu henkilö saa laadukkaan perehdytyksen yrityksen järjestelmiin ja käytäntöihin. Työ on alustavasti määräaikainen vuoden 2019 loppuun asti.

 

Heräsikö mielenkiintosi?

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Olga Jokinen 0400 278 937, olga.jokainen@adecco.fi Hae paikkaa sivujemme kautta viimeistään 30.6.2019 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.