Ammattitaitoinen kiinteistönhoitaja
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Oletko luontainen korjailijasielu, joka viihtyy kiinteistöjen teknisessä maailmassa? Meillä on sinulle unelmatyö tarjolla! Ammattilaistiimimme Tampereella etsii nyt joukkoonsa

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä pääset käyttämään kiinteistöhuollon osaamistasi asiakaskohteissamme Tampereella sekä lähialueilla. Kyseisten kiinteistöjen monipuoliset korjaus- ja huoltotyöt sekä sisä- että ulkotiloissa tarjoavat sinulle pähkinöitä purtavaksi joka päivä. Tehtävä on kokoaikainen, eli kohteessa aherretaan aina arkisin klo 06:30-15:00. Työaika on kuitenkin sovittavissa, mikäli juuri kyseinen aika ei sinulle ole ihanteellisin.  

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy kiinteistöhuollon ammattitutkinto sekä kokemuksen kartuttama varma ote teknisen kiinteistönhoidon tehtävistä. Viihdyt itsenäisen työn parissa, mutta olet myös valmis joustamaan ja käärimään hihat, kun tiimisi tarvitsee apua. Sinulta löytyy lisäksi työturvallisuuskortti, B-ajokortti sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Koneajotaito on tehtävässä eduksi. 

 

Mitä tarjoamme sinulle? L&T:llä pääset osaksi kiertotalouden supersankaritiimiä. Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Saat myös mukavan esimiehen sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan.

 

Entäs se hakeminen? Odotamme innolla hakemustasi, joten lähetäthän hakemuksen tehtävään mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa, ja olemme valmiita lyömään kättä päälle sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi kuitenkin vielä mietityttämään, voit osoittaa kysymyksesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot