Ammattitaitoinen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Onko sinulla jo hieman kokemusta kiinteistönhoidosta ja etsit uusia haasteita?


Haemme ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen Siilinjärvelle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Kiinteistönhoitajana tehtäviisi kuuluu liike, - ja asuin kiinteistöjen normaalit (rakennusautomaatio, lämpö, vesi, ilmastointi) kunnossapito-, ylläpito- korjaus- ja huoltotehtävät. Työhön sisältyy myös ulkoalueiden hoitoa. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työskentelet pääasiassa arkisin klo 4 - 16 välisenä aikana. Työhön sisältyy päivystysvuoroja joten muutkin työajat ovat mahdollisia. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää muutaman vuoden työkokemusta kiinteistönhuollosta sekä kiinteistöalan perustutkintoa. Sinulla on perustason atk-taidot ja hyvä suomen kielen taito. Työotteesi on ammattimainen ja asiakaspalveluhenkinen. Olet vastuuntuntoinen ja työssäsi joustava tiimipelaaja. Tehtävässä tarvitset B-ajokorttia.

Jos kiinnostuit, täytä hakulomake mahdollisimman nopeasti osoitteessa www.iss.fi, viimeistään kuitenkin 22.8.2019.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com  , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka-
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287577
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Siilinjärvi